Vicovu de Jos: Șofer beat, cu permisul reținut tot pentru alcool, prins la volanul unei mașini cu numere expirate

La 27.04.2017, ora 22.45, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit pentru control pe raza comunei Vicovu de Jos, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat de 35 de ani, din orașul Vicovu de Sus, însă aparținând soției acestuia.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 13.04.2017, iar bărbatul de 35 de ani, are permisul de conducere reținut pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche