Vicovu de Sus: Localnic depistat beat prins cu 75 km/h pe strada Calea Cernăuți

La data de 22.04.2017, în jurul orei 18.00, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Calea Cernăuţi pe raza oraşului Vicovu de Sus, au oprit pentru control un autoturism, care a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 75km/h în localitate.
Poliţiştii au procedat la oprirea autoturismului în cauză prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, conducătorul autoturismului s-a conformat, oprind autoturismul în afara părţii carosabile.
Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 33 ani din Vicovu de Sus și întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.50mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la conducerea acestuia la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche