FOTO: Grav accident în lanț între Cumpărătura și Bunești, pe DN2



La data de 24.05.2017, în jurul orei 16.50, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă într-o curbă pe DN 2, din comuna Bunești, un bărbat de 62 de ani, din județul Constanța, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Suceava.
Din impact, autoutilitara condusă de bărbatul de 38 de ani a fost proiectată în spate, fiind acroșată de autoturismul condus de un tânăr de 26 de ani, din județul Alba, care circula în aceeași direcție de mers.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 62 de ani și rănirea gravă a conducătorului auto de 38 de ani și a unui bărbat de 34 de ani, din municipiul Suceava, pasager în autoutilitara condusă de acesta.
Conducătorii auto de 26 și de 62 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, acestora și bărbatului de 38 de ani li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
La fața locului au fost solicitați și specialiștii I.S.C.T.R. Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.









Mai nouă Mai veche