FOTO Mercedes furat din Germania, depistat în Vama Siret



Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un cetățean ucrainean care conducea un autoturism marca Mercedes-Benz, an de fabricație 2016, în valoare de aproximativ 50.000 euro, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Germania.

Azi dimineaţă, în jurul orei 04.00, în P.T.F. Siret, jud. Suceava, s-a prezentat la control, pentru efectuarea formalitățile de frontieră, cetățeanul ucrainean Danyslav T., în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, cu număr de înmatriculare specific Germaniei.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv.

Astfel, s-a constatat că mașina figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă în urmă cu două zile de către autorităţile din Germania, iar în baza de date a Interpolului autoturismul figurează ca fiind furat.

Conducătorul auto a declarat că mașina este a unui prieten care i-a dat-o pentru a o duce în Ucraina unde urma să-i facă niște reparații și nu avea cunoștință că autoturismul se află în atenția autorităților.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, fabricat în anul 2016, în valoare de 50.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.





Mai nouă Mai veche