FOTO Rezultatele elevilor suceveni la Olimpiada Națională de Informatică



În acest an școlar, la etapa națională a Olimpiadei de Informatică - secțiunea Liceu ce a avut loc la Brașov in perioada 20-24 aprilie, lotul sucevean a fost compus din zece elevi. În urma desfășurării etapei naționale cinci elevi au obținut premii și medalii.

Astfel, elevul Pauliuc Eduard Timotei, clasa a IX – a, de la Liceul Teoretic “Filadelfia” Suceava, îndrumat de prof. Narcisa Ștefănescu și prof. Silvia Hrișcă a obținut mențiune din partea MEN și medalie de argint, elevul Manghiuc Teodor Florin, clasa a XII – a, de la Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava îndrumat de prof. Narcisa Ștefănescu a obținut mențiune din partea MEN și medalie de argint, elevul Țifui Ioan Alexandru, clasa a X –a, de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” Suceava, îndrumat de prof. Ovidiu Marcu și prof. Giorgie Vlad a obținut medalia de bronz, elevul Horodincă Mihai, clasa a X-a, de la Colegiul Național “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, îndrumat de prof. Gabriela Coajă a obținut medalia de bronz, iar elevul Șlincu Șerban Ștefan, clasa a XII –a, de la Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava, îndrumat de prof. Marius Ududec și prof. Ovidiu Marcu a obținut medalia de bronz.



Lotul olimpic sucevean a fost însoțit la etapa națională a olimpiadei de doamna profesor Daniela Petrovici de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava.
Totodată, din Comisia Centrală a Olimpiadei Naționale de Informatică a făcut parte, în calitate de membru, domnul profesor Giorgie Daniel Vlad de la Insectoratul Școlar Județean Suceava.



Inspector școlar general,
Prof. Gheorghe LAZĂR

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava,
Prof. Anuței Ioan Cezar, inspector școlar
Mai nouă Mai veche