IPJ Suceava: 203 amenzi după o acțiune la Rădăuți și Vicovu de Sus pe linia prevenirii accidentelor de circulație și respectarea legislației rutiere

La data de 19.05.2017, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale Suceava și Rădăuți și Poliția orașului Vicovu de Sus, a organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Rădăuți și a orașului Vicovu de Sus, pe linia prevenirii accidentelor de circulație și respectarea legislației rutiere, cu următoarele rezultate:- total auto controlate = 175;
- sancţiuni contravenționale aplicate = 203, în valoare de 84.355 lei, din care 80 pentru încălcarea regimului legal de viteză:
- infracţiuni rutiere constatate = 6, din care 4 alcoolemii și 2 conducere cu permisul suspendat;
- permise de conducere reţinute = 9.

Exemple:
- Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Rădăuți, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe str. Piața Unirii, din localitatea de domiciliu, având o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
- Un bărbat de 40 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, din comuna Marginea, cu viteza de 75 km /h în localitate și având o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche