Bosanci: Un șofer beat și fără permis a intrat cu mașina în șanț, în zona „Deal”

La 01.06.2017, ora 23.39, o patrulă de poliție a identificat pe raza comunei Bosanci, într-un șanț din zona denumită „Deal”, autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani din județul Botoșani, care a declarat faptul că, a condus autoturismul de la o stână din apropiere pe imașul comunal, după care, a pătruns pe drumul comunal neclasificat și a intrat în șanț.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul a fost sustras de la stâna unde acesta lucrează, fără consimțământul proprietarului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche