Cuțitarul de la mall, reținut în arest. Este anchetat pentru trei infracțiuni


La data de 24.06.2017, ora 00.40, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de un echipaj al poliției locale Suceava despre faptul că, în parcarea unui complex comercial a avut loc o agresiune.


Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 24.06.2017, în jurul orei 00.30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la una dintre terasele amenajate în parcarea complexului comercial, a avut loc o altercație între doi tineri, aceștia lovindu-se reciproc.


Ulterior, la fața locului a sosit mama unuia dintre tineri și concubinul acesteia, un localnic de 42 de ani, care a intervenit în scandal, fiind și el agresat, context în care, a ripostat, lovind cu un cuțit pe un tânăr de 28 de ani, din orașul Salcea și unul de 29 de ani, din localitate.


Cele două victime au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.


De îndată au fost constituite mai multe echipe operative care au îmânzit întreg arealul, în urma măsurilor întreprinse, agresorul și celelalte persoane implicate în incident fiid localizate şi identificate de polițiști.

 

Astfel, a fost identificat agresorul în persoana unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Suceava acesta fiind preluat în custodia poliţiştilor şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.  


De asemenea, în urma verificărilor efectuate şi a concluziilor nedicale s-a constatat că leziunile prezentate de cei doi tineri nu au fost de natură a le pune în primejdie viaţa.


În urma probatoriului administrat în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a suspectului de 42 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe” și efectuarea în continuare a urmării penale și pentru infracțiunile de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „portul fără drept de obiecte periculoase”. 


Cercetările vor fi continuate de Poliția Municipiului Suceava – Biroul de Investigaţii Criminale.


Biroul de Presă al IPJ Suceava

Niciun comentariu

Un produs Blogger.