Faza finală a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare, ediția 2017, la USV

Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava găzduiește, în perioada 28-30 iunie 2017, o manifestare științifică studențească de prestigiu. Este vorba de faza finală a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare, ediția 2017. Această competiție, organizată anual, începând cu anul 2006, reunește studenți de la toate facultățile de economie din România, într-o întrecere a minților inteligente și inovative. Concursul constă în elaborarea unei lucrări științifice și prezentarea ei în plen, în față comisiei de jurizare și a celorlalți competitori.
Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică este pentru a treia oară gazdă a acestei competiții, organizată în parteneriat cu AFER – Asociația Facultăților de Economie din România, ceea ce arată atât capacitatea facultății sucevene de a gestiona evenimente de această anvergură, cât și încrederea pe care AFER o acordă acestui parteneriat.
Concursul se va desfășura pe două nivele de studiu – licență și masterat – urmând să fie prezentate și evaluate 32 de lucrări elaborate de studenții de la licență și 21 de lucrări de studenții de la masterat. Pentru fiecare nivel se vor acorda: Marele premiu, căte un premiu special din partea sponsorului CECCAR Filiala Suceava, trei premii speciale pe domenii și mențiuni, vouchere pentru stagii de practică, cărți.
Ediția din acest an a Olimpiadei Naționale Economiștilor in Formare se bucură de o participare numeroasă, fiind înregistrați 92 de studenți, care reprezintă 18 universități românești, a căror ofertă educațională include programe de studii în domeniul economic.
Mai nouă Mai veche