FOTO Incendiu la cabana Balta Sacului din Mitocu Dragomirnei



Incendiu la o cabană, în Mitocu Dragomirnei
18.06.2017, ora anunțării la 112 - 0:38

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu 4 autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de vacanţă, situată în comuna Mitocu Dragomirnei.
Incendiul a izbucnit lângă o anexă, în care era amenajată o saună. Încălzirea acesteia se efectua de la exteriorul construcţiei, unde se afla gura de alimentare a unui cazan pe lemne. Cel mai probabil, de acolo a căzut jar sau scântei care a dus la aprinderea unor resturi de material lemnos aflat pe jos şi în imediata apropiere. De la materialul lemnos aprins, flăcările s-au propagat la acoperişul anexei, iar ulterior la clădirea cabanei, construcţie P+M din lemn masiv (buşteni).
Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Persoanele aflate în cabană în momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor militari.
Au ars circa un metru cub lemn de foc, acoperişul anexei pe 20 mp, exteriorul unui perete al cabanei pe 120 mp, aproximativ 100 mp din acoperişul clădirii, lambriul din două camere pe 80 mp, precum şi materiale textile şi obiecte de mobilier. O parte din pereţii construcţiei s-au degradat la exterior.
Incendiul a fost lichidat la ora 3:40, iar pompierii au salvat restul casei de vacanţă, cu bunurile aferente.








Mai nouă Mai veche