Moldovița: Tânără fără permis s-a autoaccidentat în timp ce circula cu un moped neînregistrat

La 06.06.2017, ora 16.30, Poliţia municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată de spitalul din localitate, despre faptul că, la unitatea medicală s-a prezentat o tânără de 21 de ani din comuna Moldovița, victima unui accident rutier.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 06.06.2017, în jurul orei 15.30, în timp ce conducea mopedul neînregistrat sau neînmatriculat, pe un drum comunal de pe raza satului Argel, ce face accesul în DJ 176, din cauza carosabilului umed, tânăra a derapat, s-a dezechilibrat şi a căzut pe drumul pietruit.
Conducătoarea mopedului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche