Rădăuți: Biciclist lovit de un șofer care a plecat de la locul accidentului

La 12.06.2017, ora 08.00, în timp ce conducea bicicleta pe strada Bogdan Vodă din municipiul Rădăuți, ajungând în intersecția cu strada Iancu Flondor, un localnic de 64 de ani a fost acroșat de un autoturism care circula dinspre strada Simion Bărnuțiu și nu i-a acordat prioritate.
Din cauza impactului, biciclistul a căzut pe carosabil, s-a ridicat și a stat de vorbă cu șoferul, după care conducătorul auto și-a continuat deplasarea.
Victima s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma activităților întreprinse de polițiști, în jurul orei 09.30, a fost identificat autoturismul implicat în accident și conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani din localitate, care a recunoscut faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier cu un biciclist care i-a apărut brusc în față.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche