Tânăr înjunghiat în parcarea Iulius Mall, vineri seară, la ZileleSucevei



Un conflict a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în parcarea Iulius Mall, în zona teraselor amenajate pentru Zilele Sucevei. Doi tineri s-au bătut pe aleea cea mai apropiată de scenă, între terase. Conflictul a izbucnit aproape de miezul nopții și durat câteva zeci de minute, în mai multe reprize. Cei implicați în conflict și-au chemat ajutoare. La un moment dat, un anume Constantin Ciuraru din Burdujeni ar fi lovit un adversar cu un briceag în zona gâtului.

La începutul serii în zona teraselor se aflau mai multe echipaje de jandarmi și polițiști locali. Jandarmii au dispărut după ploaia care a dus la anularea concertelor programate. În zonă a mai rămas un echipaj de Poliție Locală care a sunat la 112 și a anunțat incidentul.

În parcarea mall-ului a ajuns o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean Suceava. În parcare au ajuns apoi mai multe echipaje de polițiști, jandarmi și criminaliști. Între timp, agresorii au dispărut, dar au fost ulterior depistați de polițiști.

Sâmbătă la amiază bărbatul era audiat și urma să fie reținut în arestul IPJ Suceava, pentru 24 de ore.

2 Comentarii

Mai nouă Mai veche