Valea Moldovei: Un localnic beat s-a izbit cu scuterul într-o mașină

La 06.06.2017, în jurul orei 19.54, în timp ce conducea motoscuterul într-o curbă pe DC Valea Moldovei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a lipsei de experienţă în conducere, un localnic de 53 de ani, ce nu purta cască de protecție, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturismul staţionat pe partea dreaptă a drumului comunal.
În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motoscuterului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a rămas internat.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul motoscuterului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a posedă permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche