Vatra Dornei: Femeie lovită cu mașina de un șofer care apoi a părăsit locul accidentului

La 06.06.2017, în jurul orei 18.20, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de spitalul din localitate, despre faptul că, la unitatea medicală s-a prezentat o localnică de 76 de ani, victima unui accident rutier.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 06.06.2017, în timp ce manevra autoturismul cu spatele pe strada Oborului din localitate, un bărbat de 31 de ani din comuna Şaru Dornei, a acroşat-o pe femeia de 76 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuar, după care, a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat ulterior.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă ” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.
Atragem atenţia şoferilor ca în cazul în care sunt implicaţi în evenimente rutiere a căror soluţionare este de competenţa poliţiei (în special în cazul evenimentelor rutiere cu victime) să nu modifice locul faptei şi să nu deplaseze vehiculele, fapta constituindu-se în infracţiune şi fiind pedepsită de legislaţia în vigoare.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.