Bodyguardul Ionuț Drilea, trimis în judecată pentru că a bătut doi clienți dintr-un bar din Fălticeni

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au înaintat Judecătoriei Fălticeni la data de 11.07.2017 cauza în care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului DRILEA IONUŢ pentru două infracţiuni de „purtare abuzivă”, prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 1 C.pen. şi art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen. cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen. reţinându-se în sarcina acestuia faptul că în seara zilei 11.05.2016, în jurul orelor 22.15 – 22.30, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu ca agent de securitate la un bar de pe raza mun. Fălticeni, a exercitat acte de violenţă asupra a două persoane de sex masculin, cărora le-a aplicat lovituri cu pumnii în zona toracică, a capului, uneia dintre acestea şi cu bastonul din dotare în zona capului, acte de violenţă care au cauzat unei persoane vătămate leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare un nr. de 7-9 zile îngrijiri medicale.

Actele de agresiune au fost exercitate după ce una dintre persoanele vătămate a răsturnat din greşeală un raft din plastic, lucru pe care şi l-a asumat angajându-se să achite contravaloarea bunului odată cu plata consumaţiei, fără a avea manifestări violente.

Precizăm că trimiterea în judecată a unei persoane este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie

Purtător de cuvânt,
PROCUROR
Şincari Marinel Ionuţ
Mai nouă Mai veche