Dolhasca: Un șofer beat a lovit un pieton, la Gulia

La data de 27.07.2017, ora 21:00, un bărbat de 39 de ani, din orașul Dolhasca, în timp ce conducea autoturismul pe D.J.208 S, în localitatea Gulia, din direcția Probota către Dolhasca, a pierdut controlul asupra direcției de mers , a părăsit carosabilul și l-a acroșat pe un pieton de 65 de ani, din orașul Dolhasca.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului și a unui minor de 15 ani, din aceeași localitate, pasager pe scaunul dreapta față al autoturismului. Cei doi au fost transportați cu ambulanța la Spitalul mun. Fălticeni.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Fiind verificat în baza de date a poliției s-a constatat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ,,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche