Frătăuții Vechi: Bărbat beat și fără permis, prins la volan pe drumul comunal Măneuți

La 09.07.2017, ora 20.04, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un șofer băut circulă cu un autoturism, pe raza comunei Frătăuții Vechi.
La locul indicat, a fost identificat pe raza comunei Frătăuții Vechi, un bărbat de 59 ani, din comuna Satu Mare, și un autoturism care era oprit la intersecția DJ 178 F cu un drum comunal neclasificat.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că la 09.07.2017, în jurul orei 19.45 bărbatul a condus autoturismul, pe D.C. „Măneuți” pe raza comunei Frătăuții Vechi și ajungând în apropierea intersecției cu DJ 178 F, din cauză că se afla sub influența băuturilor alcoolice, nu a păstrat în timpul deplasării, o distanță laterală suficientă față de vehiculul care circula din sens opus și l-a lovit superficial, fără a rezulta avarii.
Bărbatul de 59 de ani nu posedă permis de conducere și în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o îmbibație alcoolică în aerul expirat de 0.97 mg/l. Şoferului i s–au recoltat două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.