Gura Humorului: Localnic arestat după ce a furat un potofel cu lei, valută şi documente

La data de 30.06.2017 ora 23.47, Poliția Gura Humorului a fost apelată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 49 ani din localitate despre faptul că i s-a furat portofelul cu bani şi acte.
În timp ce se deplasa pe această stradă a remarcat în spatele său la circa 25 m , un tânăr de circa 18 ani, tuns scurt i-a cerut persoanei vătămate o ţigară. Ulterior victima a constatat că din buzunarul pantalonilor îi lipseşte portofelul în care avea suma de 900 lei, 80 lire sterline şi mai multe documente, bănuind că acesta i-a fost sustras de către tânărul respectiv în momentul în care s-a apropiat de el.
La 04.07.2017, în continuarea cercetărilor efectuate privind infracțiunea de „furt calificat”, comisă la 30.06. a.c. , a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 21 ani, din localitate.
Totodată, s-a dispus reţinerea celui în cauză, făcându-se propunere de arestare preventivă, ce a fost însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care a sesizat instanţa de judecată.
Astfel, Judecătoria Gura Humorului a dispus arestarea preventivă a inculpatului petru o durată de 29 zile, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.