O mașină cu șase persoane transportate la dializă s-a izbit într-un panou publicitar, la intrare în parcarea Shopping City Suceava

La data de 15.07.2017, ora 14:25, un bărbat de 54 de ani, din comuna Udeşti, a condus autoturismul pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, având direcţia de depalsare cartier Burdujeni spre Bazar. Ajungând în sensul giratoriu i s-a făcut rău şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, întrând în coliziune frontală cu un panou publicitar.
În autoturism se mai aflau alte şase persoane care era transportate pentru dializare. La faţa locului a sosit o ambulanţă şi toţi pasagerii au fost investigaţi medical, constatându-se că nici unul nu a suferit leziuni în urma accidentului.
Conducătorul auto au fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, cu ambulanţa, unde în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: „sincopă” (stare de leşin). Nu a rămas internat.
A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Accident în Suceava, 15 iulie 2017. Foto: Angela Flocea
Mai nouă Mai veche