FOTO Polițist ucis în Gara Burdujeni. A fost înjunghiat de zeci de ori cu un cuțit


Polițist de la Transporturi Feroviare, ucis joi seară în Gara Burdujeni. Agentul șef de poliție Sorin Vezeteu a fost atacat de un individ din spate, prin surprindere, și a fost înjunghiat în zona gâtului. Polițistul a căzut la pământ si a fost apoi înțepat de mai multe ori. Martorii ai reușit să-l imobilizeze pe agresor, acesta fiind apoi încătușat de un alt polițist.

Deși a fost resuscitat timp de câteva zeci de minute, polițistul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. Sorin Vezeteu avea 38 de ani, tatăl a doi copii minori.

Suspectul, Ioan Beșa, de 23 de ani, din Mironu, comuna Valea Moldovei, a fost reținut si este acum audiat de polițiști.

Mai multe detalii:









36 Comentarii

  1. Poate-s eu cretin, dar de ce trebuie să mai trăiască acel individ ? de îl băgați în pușcărie ca să-i plătesc eu mancarea și cazarea ? Nu i-o plătesc doar eu singur ci toți fraierii care muncim să aibă ei condiții decente în penitenciare ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu numesti conditii decente ??? Eu am fost cu toate ca am 19 ani .. Fa o vizita acolo si vezi cum e .. A gresit sa plateasca nu suntem in stare sa judecam

      Ștergere
    2. de ce ar avea conditii decente ?de ce merita ? e acolo sa ispaseasca o pedeapsa nu sa aiba contii decente.injunghiat zilnic sa sufere prin ce a trecut politistu,,, ochi pt ochi si dimte pt dinte...

      Ștergere
    3. La ce naiba ai mai iesit ba , astia ca tine care ajung asa devreme acolo nu ar mai trebui lasati in libertate , oricum dupa o vreme sunt cazati iarasi . Si da lacheule , noi platim pentru cazarea si mancarea voastra ,a celor care nu puteti umbla liberi intr.o societate .

      Ștergere
    4. Apa paine si un prici ! ATAT. Regimul de detentie trebuie sa te convinga sa nu te mai intorci acolo niciodata ! Daca ii tragi un glont in picior unuia te judeca ca pe infractori...astia dau cu cutitul pe la spate si apoi merg la 3 mese pe zi, vizite conjugale, table si sala de lectura...pe banii mei ! Un glont platit de familie ar rezolva totul.

      Ștergere
    5. Dumnezeu sa l ierte!si voi astia mai marii ai MAI,poate va treziti si voi!!!si lasat ne sa ne aparam,sa ne folosim dotarea impotriva acestor animale (desi cred ca jignesc acest regn ca l bag pe gunoiul asta in aceeasi oala).nu poti sa te impui,sa fii eficient fara sa ai legea de partea ta,tu ca organ al legii...condoleante familiei

      Ștergere
  2. Sa raspunda si șeful ptr faptul ca l-a planificat singur in serviciu. Eu de 16 ani tot singur fac serviciu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ai sa mai faci, ca si eu am facut 26 ani...Si nimic nu s-a schimbat si nu o sa se schimbe...Iar sefii vor arunca iar motanul cu lipsa de orientare...Dumnezeu sa-l odihneasca pe colegul decedat atat de tanar !!!

      Ștergere
    2. Mai oameni buni,nu mai plecați singuri in misiune. Refuzați misiunile. Nu vi se intimpla absolut nimic.

      Ștergere
    3. De unde stii tu ca era singur. Era in fata postului de politie ,iar colegul lui era la cativa metri

      Ștergere
  3. criminalu' o sa ajunga la puscarie...si o sa aiba pretentii folosind sintagma "drepturile omului"....cum mai poti sa zici asa ceva...poate dreturile animalului ��.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum animalele au mai mute drepturi decat politistii !

      Ștergere
  4. Tot mai multi politisti sunt victime ale unor iresponsabili si nimeni nu face nimic.legi invechite.statut vechi
    Cand greseste un poltist toata presa vuieste cand este victima unor agresiuni niste ,,destepti,,care apar zilnic la tv invoca tot vina acestuia
    Ce faceti domnilor politicieni cu legislatia actuala cati politisti mai trebuie sa moara din cauza agresiunilor aplicam legi din anul 1991 in ce vremuri traim domnilor nu vi se pare ca aici exista o culpa ,verificati concret cati politisti lucreaza singuri in tara in mediul rural si in alte domenii operative.
    D-zeu sa-ti odihneasca sufletul drag coleg ,sincere condoleante familiei

    RăspundețiȘtergere
  5. sa il spanzure bagamias pula in gura lui de copil distrus

    RăspundețiȘtergere
  6. Vaaaaaiiii asta ar trebui sa fie torturat în lagăre ca pe vremuri cum făcea Visinescu..... Ca cică el nu suporta polițiștii.... Pai da pe el cn îl apară în caz de ceva..... Ca ma duc și ii dau un cap în gura ii sar toți dinții și își revine la normal

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa-l ierte si sa aline durerea familiei indoliate. Acum mai avem un inger in ceruri care sa vegheze la linistea noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar nu cred ca aveam nevoie ... ma refer strict la Sorin Ar fi fost mai bine sa fie alaturi de copilasi , ii veghea mult mai sigur ....

      Ștergere
  8. Ce lagăr pe viață la DELFINUL NEGRU în Siberia

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu asemenea progenituri Ceausescu facea canale,politicienii de azi le promit conditii mai bune.Ar trebui dat exemplu cum se facea pe vremea lui Tepes sau alte tipuri de torturi ingenioase........nu,nu exagerez deloc.
    Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul, sincere condoleante familiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect . Daca-l omori, scapa prea usor. Sa munceasca silit pana la epuizare .

      Ștergere
  10. Sincere condoleante....D-zeu sa-l ierte!

    RăspundețiȘtergere
  11. Moarte in chinuri ptr acel criminal. Nu puscarie care e platita din banii nostri.
    Politicienii sunt la fel de criminali de aia vor conditii bune in penitenciare (pregatesc terenul caci mai devreme sau mai tarziu ajung si ei pe acolo).
    Condoleante familiei.
    Sunt multe zone in tara unde politistii intra singuri in servici din lipsa de cadre. Dar cui ii pasa? Sefii stau bine mersi in fotolii si tac. Nu isi asuma nimeni responsabilitatea.
    Asta e Romania noastra. Ne meritam soarta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, șefii, ca și în M.Ap.N. nu-i interesează decât să-și încaseze lunar soldele lor colosale, iar de subordonați îi doare în, "cot".

      Ștergere
  12. Aceasta persoana trebuie terorizata!!! Acesta merita chinuit, nu omorat! Fiecare plateste cica dar cat timp tu ii bagi cutitul in gat si dupa ce cade il mai intepi de 5 ori asta ce mai e ? E greseala ? Ce l-as chinui eu pe asta pana se pişa sange!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.
    Dumnezeu să-l odihnească în pace!

    RăspundețiȘtergere
  14. Lipsa de personal spuneti? Pai hai sa verificam si sa vedem in 2010 daca si cati politisti au fost dati afara din sistem din motive neimputabile lor ori cate functii au fost desfiintate. Sunt convins ca unii dintre cei din minister si IGPR care au luat pozitia de drepti cand s-a decis acest lucru inca mai sunt in diferite functii caldute si bine platite ca doar sunt "politisti" de la esaloanele superioare. Dar lumea uita repede si ei acum se bat cu pumnul in piept ca au grafic pentru reducerea deficitului de personal...Daca functiile de decizie in sistem ar fi ocupate pe criterii de competenta si profesionalism nu s-ar gi ajuns ca un politist sa execute misiuni singur! Si nu ma refer neaparat la cazul de fata.
    Condoleante familiei!

    RăspundețiȘtergere
  15. Deseară o sa apară vaca aia de Tatoiu și o sa spună ca agresorul era beat.

    RăspundețiȘtergere
  16. În primul rând, vinovați sunt cei ce ne conduc țara asta (senatori,deputați, miniștri) cu legile lor cu tot...Cât despre protecția polițiștilor aflați în timpul serviciului,ce să mai vorbim... Nu ai voie să folosești armamentul din dotare,bastonul sau spray-ul că tot tu ești cercetat. Dacă se întâmpla această tragedie în altă țară,era mâncat de viu agresorul!!! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. legat cu capul in jos pana se scurge din el si ultima picatura de sange....asta pt toti criminalii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Oare politicienii care vor sa modifice statutul si legea pensiilor militare au vazut stirea asta sau aplica din nou politica strutului?
    Condoleante familiei si d-zeu sa-l ierte!

    RăspundețiȘtergere
  19. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! As propune ca pedeapsa pt. fapta savarsita de nenorocitul acela, pedeapsa capitala. Americanii o aplica in câteva state... si de ce sa cheltuiasca societatea cu el mai departe? Dar la fel de adevărat e ca justitia trebuie sa decida de fiecare data. Asa e normal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Romania nu este pedeapsa capitala ... In unele cazurie e pacat .. Dar munca silnica pana la epuizare ar trebui sa existe !

      Ștergere
  20. Imi pare rau sa aud ca un om asa tanar a murit in felul asta. Insa parerea mea este ca daca sunteti constienti de pericolele ce va pandesc, cu politistii vorbesc, de ce acceptati sa patrulati singuri? Un salariu bun nu compenseaza lipsa pe care e posibil sa o lasati in urma voastra
    Parerea mea e ca cei mai multi dintre voi merg dupa premisa mie nu mi se poate intampla. Pacat de acest om si mare grija.....lumea s a intors cu susul in jos.

    RăspundețiȘtergere
  21. De ce trebuie sa moara un om pana a&e face ceva in Romania rusine guvern, parlament si toti cei care se gandesc cum sa fenteze ei legea nu sa daca o lege pt a proteja pe cei care au grija de siguranta noastra si pe deasupra fac si comentarii a facut politistul excess de zel .ca la lovit pe Boureanu nu domnule ai fost prins nu te supui impuscat si gata in Spania, Italia, etc pe unde merg acesti infractori de ce nu riposteaza .ca immediate sunt impuscati si nu la picioare direct in cap.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cand lasati toti dementii in stare de libertate, "sa-si castige existenta" cum pot, chiar ma mir ca sunt atat de rare cazurile astea. Sau poate daca nu era lovit un politist ("Om al legii", de parca asta ar insemna ceva), era doar o alta stire de la ora 5.

    RăspundețiȘtergere
  23. Platesc eu un cartus pentru CRIMINAL !!!!!Asta nu merita sa mai stea printre oameni !!!!!Ce faceti domnilor guvernanti, ministri, comandanti ?????????????????????? Mor oameni nevinovati pe strada !!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche