Suceava: Tânăr fără permis prins beat la volan pe strada Mircea Damaschin

La data de 15.07.2017, ora 23.50, polițiștii din cadrul Poliţiei mun. Suceava, Biroul Rutier, în timp ce acţionau pe linia depistării conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice pe str. Mircea Damaschin din mun. Suceava, au oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat de 30 ani, din municipiul Suceava.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Sf. Ioan cel Nou Suceava, unde i s-au prelevat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
De asemenea nu a putut prezenta permisul de conducere auto, motiv pentru care s-a procedat la verificarea sa în baza de naţională a poliţiei privind evidenţa permiselor de conducere, ocazie cu care s-a stabilit că acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere auto. În urma discuţiilor purtate cu şoferul acesta a declarat că posedă permis de conducere auto eliberat de autorităţile din Marea Britanie. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că acesta nu figurează nici cu permis de conducere auto eliberat de autorităţile din Marea Britanie.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche