Accident la Dolhasca: Bărbat aflat la volanul unei mașini fără numere de înmatriculare s-a izbit într-un gard

La 30.08.2017, ora 23.00, în timp ce conducea autoturismul fără plăcuțe cu numărul de înmatriculare pe DJ 208A, în localitatea Dolhasca, datorită neadaptării vitezei într-o curbă, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul și porțile unui imobil.
În urma accidentului, a rezultat rănirea unui localnic de 19 ani, pasager în autoturism și vătămarea ușoară a conducătorului auto, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, tânărul de 27 de ani nu a rămas internat.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui autovehicul neînmatriculat” și „conducerea sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche