FOTO Concluziile poliției după accidentul mortal de la Brodina

La 17.08.2017, în jurul orei 11.10, pe D.J. 209 G, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, în timp ce conducea autoturismul cu volan pe partea dreaptă, s-a angajat în depăşirea unui alt vehicul într-o curbă la dreapta, cu vizibilitate redusă şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Cajvana, care circula din sens opus.
În urma impactului a rezultat decesul şoferului de 51 de ani precum și vătămarea corporală ușoară a pasagerei din autoturismul condus de acesta, respectiv o femeie de 42 ani, din comuna Izvoarele Sucevei şi rănirea uşoară a celuilalt şofer de 45 de ani.
Conducătorul auto de 45 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunile de „ucidere din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 192 alin. (1) şi (2) din Codul Penal şi „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. (2) din Codul Penal.

IPJ Suceava







Mai nouă Mai veche