Iaslovăț: Bărbat beat mangă s-a răsturnat cu mopedul în șanț

La 02.08.2017, în jurul orei 15.15, în timp ce conducea mopedul pe DC 45, din comuna Iaslovăț, un bărbat de 41 de ani, din orașul Cajvana, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului mopedului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Mopedistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche