Stroiești: Localnic beat care a fost implicat într-un accident rutier pe DJ 209D, cercetat penal pentru că a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice

La 21.08.2017, ora 21.59, polițiștii S.P.R. 9 Moara și Postului Comunal Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat de 45 ani, din comuna Stroiești, a condus autoturismul personal pe DJ. 209 D, în localitatea de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime omenești.
La fața locului, în apropierea autoturismului a fost identificat şoferul de 45 de ani, care a fost legitimat și întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu apratul etilotest.
Acesta a fost transportat la Poliţia municipiului Suceava, unde i-a fost solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest și ulterior la Spitalul Sf. Ioan Cel Nou Suceava, însă a refuzat a atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
Mai nouă Mai veche