Suceava: Un șofer beat la volan a lovit cu copil de șase ani, pe strada Tineretului, și apoi a plecat de la locul accidentului

La 25.08.2017, ora 15.10, prin apel 112, s-a sesizat despre faptul că pe str. Tineretului, din municipiul Suceava, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.
Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 40 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe str. Tineretului, a surprins şi accidentat pe un minor de 6 ani, din comuna Comăneşti, care a pătruns cu bicicleta de pe str. Păcii pe str. Tineretului, fără a se asigura.
Imediat după producerea accidentului rutier conducătorul auto a oprit maşina a discutat cu victima şi întrucât acesta a spus că nu a suferit leziuni a plecat de la faţa locului. Ulterior în jurul orei 15.30 conducătorul auto, a revenit la faţa locului, unde a rămas până la sosirea echipei operative.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ,,părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”. şi ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.
Mai nouă Mai veche