Autovehicul căutat de autoritățile din Polonia, descoperit la P.T.F. Siret



Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret au indisponibilizat un microbuz marca Renault Trafic, în valoare de 90.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Polonia.

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret, jud. Suceava, au indisponibilizat, în data de 22.09.2017, un microbuz marca Renault Trafic, înmatriculat în Polonia condus de către cetăţeanul Ivan N., în vârstă de 28 de ani, din Republica Moldova.
Bărbatul s-a prezentat, la control, pentru efectuarea formalităţilor specifice, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare’’, alertă introdusă, în data de 21.09.2017, de către autorităţile din Polonia.
În cauză, s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penal, iar autovehiculul marca Renault Trafic, în valoare de 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Mai nouă Mai veche