Bilca: Tânăr fără permis prins la volanul mașinii fratelui său plecat la muncă în străinătate



La data de 20.09.2017, ora 23.50, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit pentru control pe DJ 178C, din localitatea Bilca, autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Frătăuții Noi.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparține fratelui conducătorului auto, un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate, plecat în străinătate și care i-a dat permisiunea de a-l folosi.
În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 21 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar fratele său de 24 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche