Ciprian Porumbescu: Un minor beat a căzut de pe moped



La 17.09.2017, ora 16.46, în timp ce conducea mopedul într-o curbă pe DJ 178G, din comuna Ciprian Porumbescu, un minor de 16 ani din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe partea carosabilă.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a minorului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Pe moped, se mai afla un pasager, care nu a suferit leziuni corporale
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche