FOTO Accident în lanț, vineri, pe E85, între Pătrăuți și Dărmănești

La 08.09.2017, în jurul orei 12.10, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 2, între localitățile Suceava și Pătrăuți, un bărbat de 43 de ani, din judeţul Neamţ, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoutilitara condusă în fața sa de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava, oprit pentru a efectua un viraj la stânga către un drum lateral neamenajat, deşi în zonă, marcajul rutier longitudinal continuu interzice efectuarea acestei manevre.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autoturismul care circula din sens opus și condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Udeşti.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 51 de ani, a unui bărbat de 33 de ani, pasager în același autoturism și a unei femei de 38 de ani, din comuna Udești, pasageră în autoturismul condus regulamentar de bărbatul de 42 de ani.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.









Foto: Iulian Confederat, Elena Juravle
Mai nouă Mai veche