FOTO Accident teribil pe pod la Milișăuți: doi tineri în stare gravă după ce s-au izbit cu motocicleta într-o bordură



Accident grav. duminică seară, pe podul de la Milișăuți. O motocicletă pe care se aflau doi tineri s-a izbit violent în bordura podului. Cei doi tineri nu purtau căști și echipament de protecție și au suferit răni grave. Martorii spun că cel care conducea motocicleta cel mai probabil consumase alcool. Răniții au fost transportați la spital.



Conform IPJ Suceava, la 18.09.2017, ora 00.50, în timp ce conducea motocicleta într-o curbă pe DN 2H, din orașul Milișăuți, un tânăr de 24 de ani din comuna Todirești, a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a dezechilibrat și a căzut de pe motocicletă, atât el, cât și pasagerul de pe vehicul, un minor de 17 ani, din aceeași localitate.
În urma impactului, cei doi au suferit leziuni minore, fiind transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cele două victime nu au putut fi testate cu aparatul etilotest, motiv pentru care, la spital, li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la persoana care a condus motocicleta, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care, au constatat faptul că, nici unul dintre cei doi tineri, nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” ce va fi soluționat procedural.



Foto: Andrei Calancea, Adrian Moldovan, Gavril Mihai Cristian
Mai nouă Mai veche