FOTO VIDEO Accident la Spitalul Județean Suceava: o persoană a fost rănită după o tamponare în lanț

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, pe bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, în dreptul Spitalului Județean deUrgențe „Sf. Ioan cel Nou”. Șoferul unui Volkswagen Jetta înmatriculat în Germania, care nu a păstrat distanța față de mașina din față, s-a izbit într-un Volkswagen Touran. Autoturismul Jetta a fost apoi izbit la rândul lui de un Fiat Dolbo. O persoană aflată pe scaunul din drepata în Jetta a fost preluată de SMURD și transportată la Unitatea de Primre a Urgențelor a Spitalului Județean.

Pentru că polițiștii au ajuns cu foarte mare întârzierie la locul evenimentului pentru efectuarea cercetărilor, ciculația pe bulevard s-a desfășurat cu dificultate mai bine de o oră.



Conform IPJ Suceava, la 22.09.2017, ora 16.38, în timp ce conducea autoutilitara pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava, un tânăr de 20 de ani, din comuna Voitinel, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi a lovit în partea din spate, autoturismul condus în aceeaşi direcţie de un bărbat de 31 de ani, din comuna Stulpicani, pe care l-a proiectat în partea din spate a autoturismului condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Bogdăneşti.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 23 de ani, din comuna Ostra, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.













Mai nouă Mai veche