Fundu Moldovei: Contrabandist de țigări, urmărit de poliție pe uliță lăturalnicăLa 27.09.2017, ora 07.46, un echipaj din cadrul Postului de Poliție Fundu Moldovei a procedat la urmărirea și oprirea autoturismului condus de un tânăr de 21 de ani din comuna Izvoarele Sucevei, care se deplasa pe DJ 175, din direcţia Izvoarele Sucevei spre municipiul Câmpulung Moldovenesc și care, în zona centrală a comunei Fundu Moldovei, la vederea echipajului de poliție, a virat pe o stradă lăturalnică fiind ajuns de polițiști.
Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat la o distanță de circa 4 metri de autoturism un geamantan tip troler și un telefon mobil, pe care conducătorul auto le-a aruncat din mașină.
În urma verificării geamantanului, polițiștii au identificat 498 de pachete cu țigări, fără banderole fiscale, de proveniență extracomunitară.
Țigările de contrabandă în valoare de circa 5.800 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de 4.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.