Gălănești: Bărbat care a fost lovit de o mașină, a fugit cu scuterul de la locul accidentului. Era băut și nu avea permis de conducere



La data de 21.09.2017, ora 11.00, Postul de poliție Gălănești a fost sesizat de un bărbat de 59 de ani din municipiul Suceava, despre faptul că, în jurul orelor 10.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, a acroșat un moped înregistrat care circula în fața sa și al cărui conducător a efectuat un viraj brusc la stânga pentru a intra pe un drum comunal, după care acesta a plecat de la fața locului.
Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști, proprietarul mopedului a fost identificat ca fiind un bărbat de 73 de ani din comuna Vicovu de Jos, în curtea locuinței acestuia fiind găsit și vehiculul implicat în tamponare.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche