Vatra Dornei: Bărbat cu permisul reținut prins beat la volan pe strada Unirii



La 11.09.2017, ora 01.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Unirii din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Şaru Dornei.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde în prezența personalului medical, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, procedând la verificări în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul figurează cu permisul de conducere reţinut.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche