VIDEO Accident suprins de camera de supraveghere: un contrabandist care fugea de poliție s-a izbit într-un cap de pod, la Falcău



În data de 7 septembrie 2017, în jurul orei 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, jud. Suceava, pe timpul desfăşurării misiunilor specifice in zona de competenţă, au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control pe raza localităţii Falcău un autoturism marca Volvo S60, înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul auto a ignorat semnalele polițistului de frontieră, fapt pentru care polițiștii de frontieră au trecut la urmărirea mașinii. Soferul si-a continuat deplasarea cu viteza, iar după aproximativ 300 de metri, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă, intrand cu masina intr-o magazie care se afla pe marginea drumului.

O ambulanță a procedat la transportarea conducătorului auto la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele verificări, în autoturism au fost observate mai multe colete cu țigări care împreună cu mașina urmează a fi transportate la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor. În continuare, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează verificări în vederea documentării întregii activități infracționale.
Mai nouă Mai veche