Femeia izbită de o mașină de poliție, scoasă vinovată de producerea accidentului rutier de la Marginea



O mașină de poliție a fost implicată sâmbătă într-un accident rutier, la Marginea. Mașina de poliția s-a izbit în plin într-un alt autoturism care vira la stânga. În urma cercetărilor, colegii polițistului aflat la volan au dat vina pentru producerea accidentului pe femeia care a virat la stânga.

Iată comunicatul de presă transmis de IPJ Suceava:
„La 30.09.2017, ora 12.00, în timp ce se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune pentru a interveni la un incendiu din comuna Sucevița, semnalat prin „S.N.U.A.U 112”, la ora 11.57, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, s-a angajat în depășirea unei coloane de autoturisme, moment în care, a fost surprins de apariția în fața sa a autoturismului condus de o femeie de 36 de ani, din comuna Marginea, care a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers prin viraj la stânga, fără să se asigure, pentru a pătrunde pe DC „La Vasilovschi”, neacordând prioritate de trecere autospecialei de poliție, aflate în misiune.
În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 36 de ani, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț, iar autospeciala de poliție a acroșat un pod de beton.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a celor doi polițiști din autospecială, un tânăr de 25 de ani din municipiul Rădăuți și unul de 31 de ani din municipiul Suceava, precum a unei minore de 6 ani, din comuna Marginea, pasageră în autoturismul vinovat de producerea evenimentului.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”























Foto: Costel Craciun, Danut Olarean, Rares Balan, Bogdan Dony
Mai nouă Mai veche