FOTO Brodina: Urmărire de doi kilometri după un contrabandist de țigări. Suspectul a reușit să fugă după ce a pierdut controlul mașinii și a ieșit în decor

În dimineața zilei de 3 octombrie 2017, în jurul orei 06.20, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au depistat în trafic, pe comunicația Nisipitu-Brodina, un autoturism marca Mercedes ML, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.



La semnalele regulamentare efectuate de polițiștii de frontieră, şoferul autoturismului a refuzat să oprească, fapt pentru care lucrătorii noștri au pornit în urmărirea mașinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare, însă șoferul și-a continuat deplasarea în mare viteză.

După 2 km, conducătorul auto a pierdut controlul volanului ieșind de pe carosabil, moment în care a abandonat mașina și a fugit profitând de acoperirile din teren.

În continuarea cercetărilor, s-a constatat că mașina abandonată era plină cu ţigări de provenienţă ucraineană, fapt pentru care a fost condusă la sediul poliţiei de frontieră, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 15.518 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.



Țigările, în valoare de 181.600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 4000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina în vederea continuării cercetărilor.

În continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.
Mai nouă Mai veche