FOTO Ulma: 15.000 de pachete de țigări găsite de polițiștii de frontieră lângă gardul unei case nelocuite din satul Lupcina

În ziua de 24 octombrie 2017, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, lucrătorii noștri au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Polițiștii de frontieră au observat pe raza localității Lupcina, județul Suceava, în apropierea frontierei de stat, mai multe colete voluminoase ce conțineau țigări de contrabandă, abandonate lângă gardul unui imobil nelocuit. Coletele au fost transportate la sediul poliţiei de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.410 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 180.297 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare lucrătorii noștri desfășoară activități în vederea documentării întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Poliția de Frontieră





Mai nouă Mai veche