Frătăuții Noi: Un localnic fără permis de conducere și beat la volan s-a izbit cu o mașină într-un gard, la Vuliva


La data de 28.10.2017, în jurul orei 21.10, în timp ce conducea autoutilitara dinspre cătunul Vuliva către centrul comunei Frătăuții Noi, un localnic de 62 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în șanțul și gardul unui imobil.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche