Razie la Câmpulung Moldovenesc: Cinci dosare penale, 60 de amenzi, zece permis reținute, șase certificate de înmatriculare retrase



În perioada 26.09.-30.09.2017, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a desfășurat o acțiune de prevenire şi combatere a faptelor antisociale dar şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.
Acţiunea a vizat intensificarea activităţilor de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise în zona discotecilor, barurilor, cluburilor, sălilor de jocuri şi altor locuri pretabile, precum şi monitorizarea stărilor conflictuale.

Acţiunea a vizat şi identificarea persoanelor care nu îşi justifică prezenţa în zonă dar şi verificarea şi controlul autovehiculelor şi controlul corporal al persoanelor care ridică suspiciuni.

Totodată s-a urmărit verificarea programului de funcţionare şi a modului de asigurare cu paza proprie pentru unităţile de agrement şi alimentaţie publică.

Au fost suplimentate dispozitivele de ordine publică dar şi echipajele de poliţie rutieră în vederea monitorizării traficului şi prevenirii accidentelor rutiere.

În cadrul acţiunii au fost controlate 168 de vehicule şi au fost testaţi cu apartul etilotest 66 de şoferi.

Au fost constatate 5 infracţiuni şi au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 23.712 lei.

De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.
Mai nouă Mai veche