Razie la Vatra Dornei! Verificări în trafic și la sălile de păcănele și pariuriÎn perioada 27 – 28 octombrie 2017, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, obiectivul fiind creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor şi diminuarea riscului infracţional şi victimal.
Acţiunea a vizat în principal prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului și depistarea persoanelor străine de localitate (voiajori).

Au fost efectuate verificări la peste 20 de unităţi economice, baruri şi locaţii de alimentaţie publică.
Au fost oprite în trafic 80 de vehicule şi au fost legitimate peste 100 de persoane.
Au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1160 lei.
În acţiune au fost angrenaţi şi 14 poliţişti judiciarişti care au intensificat activităţile investigative şi de cercetare penală în cauzele aflate în lucru.

Astfel, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției mun. Vatra Dornei au continuat verificările în dosarul penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat în dauna unei minore la data de 06/07.10.2017 (furt telefon mobil din incinta unei discoteci, faptă sesizată prin plângere la aproximativ o săptămână după comitere) .

În urma activităţilor desfăşurate, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată ca fiind un bărbat de 32 de ani din municipiul Galați, jud. Galați, iar pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că telefonul mobil, în valoare de 1000 de lei, a fost vândut de către acesta unei persoane domiciliate pe raza comunei Dorna Candrenilor, județul Suceava..
La data de 27.10.2017 bunul sustras a fost restituit persoanei vătămate.

De asemenea, pe parcursul acţiunii au fost efectuate verificări în sălile de jocuri de noroc și cele de pariuri sportive de pe raza municipiului pentru identificarea persoanelor străine de localitate care frecventează aceste obiective.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.