Șofer beat la volan, urmărit de polițiști de la discoteca din Măneuți până la RădăuțiLa 07.10.2017, în jurul orei 01:00, patrula din cadrul SPR 4 Gălănești, în timp ce desfășura activități de supraveghere și control a traficului rutier pe raza satului Măneuți, comuna Frătăuții Vechi, a observat un autoturism care a ieșit din curtea unei discoteci și se deplasa către municipiul Rădăuți.
Astfel, polițiștii au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase și au procedat la urmărirea autoturismului, însă conducătorul auto a ignorant semnalele, continuându-și deplasarea cu viteză sporită către municipiul Rădăuți.
Echipajul de poliție aflat în urmărire a sesizat patrulele din teren, iar pe str. 1 Mai din municipiul Rădăuți, au intervenit o patrulă de poliție rutieră și o patrulă de ordine publică, reușindu-se astfel blocarea în trafic a autoturismului în cauză, condus de un tânăr de 24 ani, din comuna Marginea.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.