Veste bună de la Wizz Air! Bagajul gratuit de mână s-a mărit la 10 kilograme

Wizz Air, compania aeriană care operează zboruri de linie de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, a introdus de ieri, 29 octombrie 2017, noua politică de bagaje care permite tuturor pasagerilor să călătorească gratuit cu un bagaj mare de mână.

Pasagerii vor avea automat dreptul de a aduce la bordul aeronavei un singur bagaj de mână cu dimensiuni maxime de 55x40x23cm și o greutate maximă de 10kg ca parte a prețului biletului lor. De asemenea, vor putea să aibă asupra lor articole de tip „duty free” achiziționate în aeroport, după controlul de Securitate.

Pentru acei pasageri care doresc să beneficieze de bagaje suplimentare, serviciul WIZZ Priority le permite să aducă la bord un bagaj adiţional mic care să fie amplasat sub scaun, cu dimensiuni maxime de 40x30x18cm. Acest serviciu le garantează că bagajul de mână gratuit va fi plasat în cabină şi le permite pasagerilor să se afle printre primii în aeronavă (să sară peste coada de la ambarcare).(Serviciul WIZZ Priority este, de asemenea, disponibil pentru pasagerii care achiziţionează WIZZ Go, WIZZ Plus şi WIZZ Privilege Pass).

Johan Eidhagen, Wizz Air Chief Marketing Officer declară: „La Wizz Air satisfacţia pasagerilor este prioritatea noastră şi tocmai din acest motiv am ascultat opiniile lor, iar acum le oferim la fiecare bilet cumpărat posibilitatea de a beneficia de un bagaj de mână mai mare gratuit. Am oferit cu această ocazie un nou exemplu al angajamentului companiei de a oferi clienților cea mai bună experienţă de zbor din clasă, din momentul în care își rezervă zborul şi până la aterizarea la destinația dorită. Echipajul nostru prietenos și profesionist așteaptă cu nerăbdare să primească la bordul aeronavelor WIZZ pasageri aflaţi la primul zbor, dar şi pe cei care ne aleg din nou."



Despre Wizz Air
Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 86 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 144 de destinaţii din 43 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 3.300 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 23,8 milioane de pasageri în anul fiscal ce s-a încheiat în 31 martie 2017. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a fost aleasă recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație dar şi “Low Cost Airline of the Year” de către Centrul pentru aviaţie (CAPA), furnizor important de informaţii şi analize despre industria aeronautică.

1 Comentarii

  1. Bătaie de joc la Wizz air. Am plecat marți de la Iași cu un troler cu dim.40x30x20 fără probleme. La întoarcere de la Berlin același bagaj am avut. La îmbarcare am avut surpriza ca bagajul nu se încadrează la dimensiuni și ca să pot trece trebuia să plătesc o taxa de 63 de euro. Mi s-a părut exagerat asa ca am renunțat la troler am scos bagajele din el și noroc ca aveam o sacoșă tip supermarket cu care am trecut. Ca mine au mai fost 5-6 persoane. Cu adâncă durere în suflet le doresc celor de la Wizz multă , multă căldură.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche