Doi indivizi au ajuns după gratii după o bătaie cu alte două persoane, la Vicovu de Sus


La data de 04.11.2017, ora 23.31, Poliția oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, doi bărbați de 28 și 37 de ani, ambii din comuna Straja, au fost victimele unor agresiuni.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că cei doi bărbați au fost loviți cu pumnii de un tânăr de 27 de ani, din comuna Straja și unul de 25 de ani, din orașul Vicovu de Sus, aflat în stare de ebrietate.
Întrucât cei doi agresori se manifestau agresiv și recalcitrant, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava prezenți la fața locului, i-au imobilizat și încătușat, fiind conduși la sediul poliției pentru cercetări, ocazie cu care, în baza probatoriului administrat, s-a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 05.11.2017, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea stabilirii unor măsuri preventive.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche