Fălticeni: Tânăr fără permis prins la volan pe strada Pleșești. Șoferul și proprietarul mașinii, cercetați penal de polițiști


La data de 31.10.2017, ora 09.00, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe str. Pleșești din localitate, autoturismul condus de un localnic de 20 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul aparţine unui alt tânăr de 19 ani din aceeași localitate, care i l-a încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice, deși ştia faptul că acesta nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 20 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar cel de 19 ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche