PSD Suceava vrea să pună pumnul în gură românilor nemulțumiți de subjugarea politică a justiției


Pesediștii sucevenii vor să pună pumnul în gură românilor nemulțumiți de legile lui Liviu Dragnea prin care se încearcă subjugarea politică a justiției.

Toți liderii PSD din județul Suceava s-au întâlnit, vineri, la un hotel din Suceava și au pus la cale represalii față de protestatarii care duminică vor ieși în stradă în Suceava și în zeci de alte orașe din țară.

Pe de altă parte, liderii PSD Suceava ar vrea să organizeze la rândul lor unele contramanifestații.

Extras dintr-un comunicat de presă al PSD Suceava:
Participanții la Comitetul executiv național, în urma analizei situației tensionate din spațiul public, au constatat existența unor vulnerabilități ale statului de drept generate de existența unor încercări ilegitime a unor persoane și instituții de a prelua controlul asupra puterii politice alese democratic, încercări de stopare a programului de guvernare și de discreditare a liderilor politici PSD-ALDE. Toate acestea pe fondul unei lipse totale de reacție a președintelui României.

Toți cei prezenți la Suceava și-au asumat și au adoptat această rezoluție, iar prin vocea unor primari ca Vasile Berariu de la Boroaia, Gheorghe Fron din Cornul Luncii sau Ioan Pavăl de la Dumbrăveni și-au exprimat indignarea fața de mitingurile nefundamentate susținute de partide politice (PNL-PDL) care au dus țara într-o gravă criză economică în 2010, sau de ONG-uri care nu urmăresc interesele românilor și ale României solicitând instituțiilor de resort să ia atitudine și să aplice legea în cazul acestor adunări neautorizate. S-a cerut mai multă fermitate din partea parlamentarilor majorității existente în mod legitim în adoptarea legilor care să limiteze abuzurile de orice natură ale unor instituții sau persoane. Cei care au luat cuvântul au transmis dorința celor pe care îi reprezintă de a-și exprima prin mitinguri susținerea pentru programul de guvernare și față de majoritatea votată, dar spre deosebire de acțiunile ce se petrec în prezent în stradă aceste mitinguri vor fi în cadrul decenței și legalității.
Mai nouă Mai veche