Siret: Drujbe și încălțăminte în valoare de 35.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră suceveni

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Siret au depistat în trafic un microbuz marca Mercedes-Benz încărcat cu drujbe și diferite bunuri, fără documente legale de proveniență.
Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de 35.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei.


În data de 6 noiembrie 2017, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Siret, jud. Suceava, pe timpul executării unei misiuni specifice în zona de responsabilitate, au oprit în trafic pe raza orașului Siret, un microbuz marca Mercedes Benz, condus de cetățeanul român Florin C., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au observat mai multe bunuri, cum ar fi drujbe, accesorii ale acestora și articole de încălțăminte, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente legale de proveniență.
În urma celor constatate lucrătorii noștrii au luat măsura ducerii șoferului și microbuzului la sediul instituției în vederea efectuării unui control amănunțit.
Astfel, echipa de control a descoperit 40 de drujbe de diferite mărci, 465 accesorii pentru acestea și alte bunuri (cizme, pantofi, șurubelnițe electrice etc), pentru care nu existau documente legale de proveniență.
Întreaga cantitate de bunuri în valoare de 35.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării de către organele vamale, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei.
Mai nouă Mai veche