Vatra Dornei: Șofer prins beat la volanul unei mașini cu numerele provizorii expirate, pe strada Podu Verde


La data de 21.11.2017, ora 17.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Podu Verde, din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un bărbat de 54 de ani, din municipiul Suceava.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche